Groei (nog) sneller met onze complete backoffice dienstverlening


Je kunt met een gerust hart je backoffice uitbesteden aan het ervaren en klantgerichte team van Staffing Direct. Dankzij onze korte lijnen houden we persoonlijk contact waardoor we nauw betrokken zijn bij jouw uitzendorganisatie. Wij nemen al je administratieve processen uit handen waardoor jij je als uitzendondernemer ongestoord kunt richten op waar je goed in bent: uitzenden. Groei sneller met Staffing Direct.

 

Op maat backoffice voor elk uitzendbureau

Elk uitzendbureau is anders en heeft zo zijn eigen specifieke wensen. Groot, klein of startend. Wij zijn er voor jou en leveren de backoffice die bij jouw organisatie past.

Betrouwbare partner door 30 jaar ervaring

De backoffice voor uitzendbureaus hebben wij zo’n beetje uitgevonden. Oprichter en oud-directeur van Olympia Uitzendbureau, Marcel Slaghekke, heeft met Staffing Direct een krachtige backofficeformule ontwikkeld.

Jouw nieuwe collega’s staan voor je klaar

Ondernemen wordt nog leuker als je er niet alleen voor staat. Een team van nieuwe collega’s staat voor je klaar om je te ondersteunen bij de administratieve werkzaamheden.

.

Met gemak van je backoffice uitbesteden


Door te kiezen voor de backoffice dienstverlening van Staffing Direct komt de volledige functionaliteit van een compleet uitzendbureau tot je beschikking. Dit is inclusief alle front- en backoffice processen en systemen (Easyflex). Bovendien word je op alle kennisgebieden ondersteund middels onze dagelijks helpdesk en gratis trainingen. Zo beschik je over alles wat nodig is om vakkundig een eigen uitzendbureau te runnen.

Onze backoffice diensten


Of je nu wilt starten met een eigen uitzendbureau of als uitzendondernemer wilt doorgroeien, je hebt nu eenmaal te maken met tijdrovende en ingewikkelde administratieve processen. Steeds terugkerenden handelingen die tijd kosten en die je liever aan een ander overlaat. Je wilt namelijk doen waar je goed in bent: bemiddelen tussen bedrijven en uitzendkrachten. Door je backoffice uit te besteden, nemen wij alle administratieve processen van je over en heb jij je handen vrij om je volledig te concentreren op jouw werkzaamheden. Dat is het gemak van je backoffice uitbesteden.

Debiteurenbeheer


Met onze backoffice beschik je over een team van gekwalificeerde administrateurs die dagelijks voor je klaar staan. Zij nemen het debiteurenbeheer van je over en zorgen ervoor dat facturen tijdig wordt verwerkt. Hierdoor worden debiteurenrisico’s geminimaliseerd.

Loonadministratie


Loonstroken, jaaropgaven en het bijhouden van vakantiedagen. Het voeren van een loonadministratie is een veelomvattende klus die je liever aan anderen overlaat. Door de loonadministratie van jouw uitzendkrachten uit te besteden, ben je verzekerd van een administratie die op orde is.

Voorfinanciering


Als uitzendbureau kunt u het niet permitteren om lonen te laat uit te betalen. Daarom neemt Staffing Direct deze verantwoordelijk van je over. Uitzendkrachten ontvangen dus altijd op tijd het loon. Zelfs als een opdrachtgever nog niet heeft betaald.

Marge-afrekening


Ondernemen is risico nemen. Toch geven wij je bij Staffing Direct zekerheid. Wij financieren je debiteuren en de gerealiseerde marge wordt wekelijks en 4-wekelijks met je afgerekend. Zo ben je verzekerd van inkomsten en kun je zorgeloos ondernemen.

ZZP administratie


Steeds vaker willen professionals werken als ZZP’er. Het geeft ze vrijheid en flexibiliteit. Onze backoffice en uitzendsoftware is volledig ingericht om ook ZZP’ers in te zetten. Facturatie, opdrachten en regelgeving nemen wij voor jou uit handen.

Contractbeheer


Houd overzicht van alle lopende flexcontracten. Met onze online software wordt je automatisch op de hoogte gehouden van aflopende contracten. Bepaal of je een contract verlengt of laat aflopen.

We staan volledig achter je


Met onze backoffice dienstverlening staan we letterlijk achter je. Dagelijks staan onze klantgerichte backoffice medewerkers voor je klaar. Zij ontzorgen je in het verlonings- en facturatieproces en debiteurenbeheer. Altijd vanuit actuele kennis van CAO's en wet- en regelgeving. We doen het dus samen met jou.

Certificering en kwaliteit


Als je de back office bij Staffing Direct onderbrengt, geeft dat je opdrachtgevers belangrijke zekerheid, want alles wordt volgens de geldende wet- en regelgeving uitgevoerd. We zijn aangesloten bij de ABU en voldoen uiteraard aan de NEN 4400-1 en VCU normeringen en voorzien je van de juiste kennis en informatie.

ABU
Staffing Direct

 Jouw succes, onze ambitie!

Contact

WTC Den Haag
Prinses Margrietplantsoen 91
2595 BR Den Haag
070-2622229
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.