Jouw uitzendbureau. Onze kennis en ondersteuning


Als druk bezet uitzendondernemer is het soms lastig om kennis op peil te houden. Juist in deze dynamische branche gebeurt er veel. Dan is het handig dat je terug kunt vallen op de kennis en expertise van Staffing Direct. Dagelijks staat onze supportdesk voor je klaar, waar je met je vragen terecht kunt - telefonisch of via onze online tool Topsdesk. Of het nu gaat over administratie, de uitzendsoftware of wet- en regelgeving.

Uniek informatieportal


Wij beschikken over een intranetportal met daarop alle relevante informatie over de processen, systemen, wet- en regelgeving en relevante . Daarnaast verstrekken wij je per vier weken de marktinformatie van uw regio met groeicijfers, gemiddelde tarieven etc.

Klantgerichte en ervaren supportdesk


Onze supportdesk bestaat uit een team van collega's met jarenlange uitzendervaring en kennis op gebied van wet- en regelgeving, CAO’s en uitzendapplicaties en aanverwante tools.  Zij staan voor jou klaar om je te ondersteunen en je vragen te beantwoorden. Onze supportdesk is telefonisch bereikbaar, maar binnenkort ook via de online applicatie van Topdesk. Met deze applicatie kun je snel en eenvoudig je vraag stellen, bestaande antwoorden vinden en zijn alle antwoorden snel terug te vinden als naslagwerk. Bij Staffing Direct sta je er als uitzendondernemer dus nooit alleen voor.

ABU
Staffing Direct

 Jouw succes, onze ambitie!

Contact

WTC Den Haag
Prinses Margrietplantsoen 91
2595 BR Den Haag
070-2622229
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.