Skip to main content

Doe jij het uitzendbureau, 
doen wij de backoffice


De backoffice van een uitzendbureau is ons specialisme. Met meer dan 30 jaar ervaring in de dagelijkse processen binnen de uitzendbranche verbeteren we iedere dag weer opnieuw. Door een nauwe en persoonlijke samenwerking en door de ondersteuning van slimme processen en systemen, hebben onze aangesloten uitzendondernemers inmiddels meer dan 1 miljoen uitzendkrachten aan een baan geholpen en daarmee een winstgevende groei gerealiseerd. 

Al deze kennis en ervaring is verwerkt in onze backoffice dienstverlening, wat er op gericht is om jouw uitzendbureau succesvol te laten groeien. Profiteer van geavanceerde backoffice processen en systemen én lift mee op jarenlange kennis en ervaring in de uitzendbranche.

Kwaliteit gewaarborgd


Als je de backoffice bij Staffing Direct onderbrengt, geeft dat je opdrachtgevers belangrijke zekerheid. Want alles wordt volgens de geldende wet- en regelgeving uitgevoerd. We zijn aangesloten bij de ABU en voldoen uiteraard aan de NEN 4400-1 en VCU normeringen.


SNA en NEN 4400-1

Staffing Direct heeft het SNA-keurmerk en voert haar belangrijkste processen uit volgens NEN 4400-1.


ABU lidmaatschap

Het ABU lidmaatschap is een belangrijke kwaliteitstempel en vaak een eis bij grote inleners. Naast lid vervullen we al ruim 17 jaar een actieve bestuursrol. 


VCU certificering

Wij beschikken over een groepsbrede VCU certificering waar je als vestiging op kunt aansluiten.

Onderdeel van Staffing Associates


Staffing Direct is, als onderdeel van de Staffing Associates Group, in 2010 opgericht door Marcel Slaghekke. Tot en met 2009 was hij tweeëntwintig jaar eigenaar en algemeen directeur van Olympia Uitzendbureau. Hij ontwikkelde en introduceerde als eerste in Nederland franchise in de uitzendbranche en is al vele jaren actief als bestuurslid van de ABU.

Staffing Associates, wil door middel van een onderscheidend payroll, backoffice en franchise concept waardevolle tijdelijke en permanente arbeidsrelaties tot stand brengen tussen opdrachtgevers en arbeidskrachten. In 2018 realiseerde de Staffing Associates Group een omzet van bijna € 140 miljoen.Hoe kunnen we jou ondersteunen?