Over Staffing Direct


De back office van een uitzendbureau is ons specialisme. We hebben het zo’n beetje uitgevonden en verbeteren het iedere dag weer opnieuw. Vele succesvolle uitzendondernemers maken gebruik van onze dienstverlening. Zij groeien dan ook sneller dan de markt. Groei komt nooit uit de laagste prijs, maar uit de hoogste toegevoegde waarde. Profiteer van geavanceerde processen, commerciële en slimme tools en systemen en de kennis van ervaren uitzendondernemers.

De basis voor het succes van Staffing Direct is meer dan 30 jaar ervaring in de professionalisering van de dagelijkse processen binnen de uitzendbranche. Door slimme en geautomatiseerde processen, hebben honderden zelfstandig ondernemers hun vleugels uitgeslagen. Ze hebben inmiddels meer dan 1 miljoen uitzendkrachten aan een baan geholpen. Al deze kennis en ervaring is verwerkt in onze dienstverlening en dat komt helemaal ten goede aan jouw uitzendorganisatie.

Kwaliteit gewaarborgd

Als je de back office bij Staffing Direct onderbrengt, geeft dat je opdrachtgevers belangrijke zekerheid. Want alles wordt volgens de geldende wet- en regelgeving uitgevoerd. We zijn aangesloten bij de ABU en voldoen uiteraard aan de NEN 4400-1 en VCU normeringen.


SNA en NEN 4400-1

Staffing Direct heeft het SNA-keurmerk en voert haar belangrijkste processen uit volgens NEN 4400-1.


ABU lidmaatschap

Het ABU lidmaatschap is een belangrijke kwaliteitstempel en vaak een eis bij grote inleners. Naast lid vervullen we al ruim 17 jaar een actieve bestuursrol. 


VCU certificering

Wij beschikken over een groepsbrede VCU certificering waar je als vestiging op kunt aansluiten.

Hoe kunnen we jou ondersteunen?

 

Onderdeel van
Staffing Associates


Staffing Direct is, als onderdeel van de Staffing Associates Group, in 2010 opgericht door Marcel Slaghekke. Tot en met 2009 was hij tweeëntwintig jaar eigenaar en algemeen directeur van Olympia Uitzendbureau. Hij ontwikkelde en introduceerde als eerste in Nederland het succesvolste franchiseconcept in de uitzendbranche en is al vele jaren actief als bestuurslid van de ABU.

Staffing Associates, wil door middel van een onderscheidend payroll, back office en franchise concept waardevolle tijdelijke en permanente arbeidsrelaties tot stand brengen tussen opdrachtgevers en arbeidskrachten. In 2018 realiseerde de Staffing Associates Group een omzet van bijna € 140 miljoen.

 

 

ABU
Staffing Direct

 Jouw succes, onze ambitie!

Contact

WTC Den Haag
Prinses Margrietplantsoen 85
2595 BR Den Haag
070-2622222
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.