Grip op je administratie met onze uitzendsoftware


Onze uitzendsoftware (EasyFlex) vormt de spil van jouw uitzendorganisatie. Administratieve processen en planningen worden vergemakkelijkt en toegankelijk gemaakt. Je krijgt met Easyflex de beschikking over een compleet uitzendsoftwarepakket die flexwerk makkelijk maakt. Zo profiteert je van een stabiele front office applicatie, een integratie met digitale handtekening en een volledig documentmanagement, inclusief app, dataview en digitale urenregistratie en verwerking. Easyflex is een cloud oplossing, wat het mogelijk maakt om vanuit iedere locatie met Easyflex te werken. 

Altijd toegang tot gegevens

Werk in de cloud. Met EasyFlex werk je samen met jouw collega aan documenten en planningen vanaf elke locatie. Omdat gegevens realtime worden verwerkt, beschik je direct over actuele gegevens.

Compleet softwarepakket voor uitzendbureaus

EasyFlex beschikt over alles wat je nodig hebt om processen van een uitzendbureau snel, efficiënt en foutloos uit te voeren. Digitale urenverwerking, documentbeheer en plannen. Easyflex is compleet, betrouwbaar en geavanceerd.

Communiceer met je flexwerkers online

Dankzij de app voor flexwerkers blijf je voortdurend op de hoogte van hun beschikbaarheid. Met Flexwrapp werk je efficiënter en voorkom je fouten.

EasyFlex, alles voor een efficiënte bedrijfsvoering


Met de uitzendsoftware EasyFlex krijg je de volledige functionaliteit van een uitzendbureau tot je beschikking. De software is speciaal ontwikkeld voor werving&selectie-, rectruiment- en uitzendbureau en voorziet in alle processen waar je van afhankelijk bent. Inschrijving van kandidaten, planning, verloning en facturatie. Samen met onze backoffice dienstverlening heb je nog nauwelijks omkijken.

Functionaliteiten uitzendsoftware 


Documentbeheer


Alle documenten automatisch en op de juiste plaats opgeslagen. Dat kan dankzij QR-codes. Dit voorkomt fouten en bespaart veel tijd. Ook worden documenten gecontroleerd op volledigheid en kunnen alerts eenvoudig worden ingesteld. Kortom, je dossier is altijd actueel en compleet.

Digitale handtekening


De tijd van documenten printen, verzenden en laten ondertekenen, en retourneren is voorbij. Met digitale handtekeningen worden contracten snel en eenvoudig ondertekend. Uiteraard rechtsgeldig en bovendien worden deze documenten direct, middels documentenbeheer, in Easyflex op de juiste plek opgeslagen.

Flexwrapp


Nooit meer werken met urenbriefjes. Vanaf nu houden flexwerkers al hun uren en beschikbaarheid eenvoudig bij in FlexWrapp. De app is volledig geïntegreerd met Easyflex en de planningsoftware zodat je altijd een actuele status hebt van de flexwerkers.

Urenregistratie flexwerkers


Het invoeren, verlonen en factureren van de gewerkte uren gebeurt met EasyFlex volledig automatisch. De ingevoerde uren in Flexwrapp komen automatisch in Easyflex, zodat deze direct verwerkt kunnen worden. Ook is het mogelijk om de opdrachtgever de uren te laten autoriseren voordat deze in Easyflex binnenkomen.

Online IDChecker


Identiteit van flexwerkers controleren? Met onze online IDChecker controleer je binnen enkele seconden de geldigheid van een legitimatiebewijs. Dit geeft je 100% zekerheid over de identiteit van jouw flexwerkers waardoor illegale arbeid wordt voorkomen.

Business Intelligence / Management info


Krijg grip op jouw bedrijfsresultaten met onze Business Intelligence software. Middels overzichtelijk tabellen en grafieken weet je direct hoe jouw organisatie er financieel voorstaat.

Planningsysteem


Data van klanten, aanvragen en beschikbaarheid van uitzendkrachten komt in een oogopslag bij elkaar in ons planningsysteem. Dubbele invoer van gegevens is daardoor niet meer nodig. Werk moeiteloos met je collega’s aan dezelfde planning, want alles wordt realtime verwerkt. De kans op fouten is minimaal. Werk efficiënt en foutloos dankzij ons planningsysteem.

Backoffice service voor uitzendbureaus


Met onze backoffice dienstverlening staan we letterlijk achter je. Dagelijks staan onze klantgerichte backofficemedewerkers voor je klaar. Zij ontzorgen je in het verlonings- en facturatieproces en debiteurenbeheer. Altijd vanuit actuele kennis van CAO's en wet- en regelgeving. We doen het dus samen met jou.

ABU
Staffing Direct

 Jouw succes, onze ambitie!

Contact

WTC Den Haag
Prinses Margrietplantsoen 91
2595 BR Den Haag
070-2622229
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.